dromen

DROMEN.... Energie van de nacht

Een workshop van 3 bijeenkomsten.
Er leven altijd veel vragen rondom dromen. Sommigen onder ons hebben het gevoel dat ze nooit dromen, maar toch is dat niet zo. We dromen allemaal, maar we herinneren ons dat vaak niet.
Een belangrijke functie van dromen is de poging van de ziel om onze innerlijke harmonie te herstellen. Ons waakbewustzijn heeft zich dan teruggetrokken waardoor er een relatieve onbewustheid optreedt. In deze sfeer zijn we ontvankelijk voor de informatie van de energie van de nacht. Deze nachtenergie gebruikt i.t.t. de dag-energie symbolen als informatie.
Is de informatie van de dag-energie voor onze evolutie vrij goed te volgen, voor de informatie van de nachtenergie ligt dat een tikje lastiger.
Er zijn veel soorten dromen, die allemaal weer een andere betekenis hebben. Dromen bevatten altijd informatie van de ziel.In deze workshop zal een en ander uitvoerig uit de doeken worden gedaan. Je wordt op weg geholpen om te gaan dromen en op sommige dromen van deelnemers zal nader worden ingegaan.Data: zaterdagochtend 7 nov/ 21 nov en 12 december 2020 van 10.00 tot 12.00 u.

Deelnamekosten 25 euro per bijeenkomst