Joan Slagers

Opgeleid als gezins- en relatie-therapeute in de methode van Walter Kempler . Tevens opgeleid als evolutiecoach. Gediplomeerd mindfulness-trainster. Tevens een 3 jarige opleiding in de Tibetaans boeddhistische meditatievormen. Sinds 35 jaar voer ik een praktijk voor relatieconsulten, individuele therapeutische begeleiding en coaching.
Ontwikkelingen en problematieken rondom het mannelijke en het vrouwelijke hebben daarbij mijn bijzondere aandacht. De bijzondere aansturing door de onzichtbare wereld, met name de aansturing van onze individuele en relationele levensplannen, vormt in mijn werken de rode draad, met name wat dit voor het verloop van onze levens betekent en wat dat van ons vraagt.
De praktijk kunt u vinden in Swalmen/ Boukoul, Armstrongstraat 7, (grenzend aan Roermond). 

Als praktijk wholeness begeleid ik maandelijks een kleine groep die zich buigt over de uitdagingen van het leven, de wens om grotere inzichten op te doen en zo tot evolutie te komen.
Maandelijks begeleid ik ook 2 studiegroepen over de oude Goddelijke Wijsheid, ook wel Theosofie genoemd en begeleid ik een groep die zich bezig wil houden met innerlijke bewustwording en transformatie. U kunt een en ander vinden onder www.theosofieroermond.nl 
Belangstellenden kunnen zich bij de groepen aansluiten. Neem daarvoor even contact met mij op. Soms bied ik korte cursussen of  workshops aan die bepaalde levensitems verder voor het voetlicht brengen. Alle groepen en korte cursussen, evenals de consulten en coaching worden gegeven vanuit de universele visie op het leven, dat wil zeggen vanuit de visie op de Eenheid van de mens met al wat is, en de voortdurende werkzaamheid van de ziel.   Aanmelding voor groepen ,cursussen, workshops ,lezingen of consulten: zie 'contact' of www.theosofie.nl bij contact.

Mailadres: joanslagers@gmail.com

Tel.: 06-23841288. 
Consultprijzen en consultduur; zie 'contact'.