Joan Slagers

Opgeleid als gezins- en relatie-therapeute in de methode van Walter Kempler . Tevens opgeleid als evolutiecoach. Gediplomeerd mindfulness-trainster. Tevens een 3 jarige opleiding in de Tibetaans boeddhistische meditatievormen. Sinds 30 jaar voer ik een praktijk voor relatieconsulten, individuele therapeutische begeleiding en coaching.
Ontwikkelingen en problematieken rondom het mannelijke en het vrouwelijke hebben daarbij mijn bijzondere aandacht. De bijzondere aansturing door de onzichtbare wereld, met name de aansturing van onze individuele en relationele levensplannen, vormt in mijn werken de rode draad, met name wat dit voor het verloop van onze levens betekent en wat dat van ons vraagt.
De praktijk kunt u vinden in Swalmen/ Boukoul, Armstrongstraat 7, (grenzend aan Roermond). 

Als trainingscentrum Wholeness begeleid ik maandelijks kleine groepen die zich willen richten op verruiming van hun innerlijk bewustzijn en toe willen groeien naar verdere transformatie.
Maandelijks begeleid ik ook een studiegroep over de oude Goddelijke Wijsheid, ook wel Theosofie genoemd. Tevens bied ik met een zekere regelmaat korte cursussen of  workshops aan die bepaalde levensitems verder voor het voetlicht brengen. Alle groepen en cursussen, evenals de consulten en coaching worden gegeven vanuit de universele visie op het leven, dat wil zeggen de Eenheid van de mens met al wat is, en de voortdurende werkzaamheid van de ziel.   Aanmelding voor groepen ,cursussen, workshops ,lezingen of consulten: zie 'contact'.

Momenteel vinden zowel consulten als groepen en cursussen vanwege Covid 19 niet live plaats maar via het computerprogramma Zoom of middels beeldbellen.  De ervaringen hiermee zijn positief te noemen, hoewel live veelal de voorkeur heeft. U kunt het actuele aanbod steeds terugvinden onder de knop van het item.

Mailadres: joanslagers@gmail.com
Tel.: 06-23841288. 
Consultprijzen en consultduur; zie 'contact'.