Over Joan Slagers

Opgeleid als gezins- en relatie-therapeute in de methode van Walter Kempler ( tegenwoordig psyhosociale therapie genoemd). Tevens opgeleid als evolutiecoach. Gediplomeerd mindfulness-trainster. Tevens een 3 jarige opleiding in de Tibetaans boeddhistische meditatievormen. Sinds 25 jaar voer ik een praktijk voor relatieconsulten en therapeutische begeleiding.
Ontwikkelingen en problematieken rondom het mannelijke en het vrouwelijke hebben daarbij mijn bijzondere aandacht. Ik heb me hierin diepgaand gespecialiseerd. De bijzondere aansturing door de onzichtbare wereld, met name de aansturing van onze individuele en relationele levensplannen, vormt in mijn werken de rode draad, met name wat dit voor het verloop van onze levens betekent en wat dat van ons vraagt.

De praktijk kunt u vinden in Swalmen/ Boukoul, Armstrongstraat 7. (grenzend aan Roermond). Soms geef ik ook consulten in andere centra. Neemt u even contact met mij op wanneer u hier meer over wil weten.

Aan de praktijk is het trainingscentrum Wholeness toegevoegd. Van hieruit worden cursussen-workshops en lezingen aangeboden die geïnspireerd zijn door de universele visie en de werkzaamheid van de ziel. De cursussen, workshops en lezingen worden gegeven op een aantal vaste locaties. U kunt het actuele aanbod terugvinden onder de knop "cursussen".

Mailadres: joanslagers@gmail.com
Tel.: 06-23841288. Tijdens gesprekken wordt de telefoon niet beantwoordt. Laat een berichtje achter.
Consultprijzen: Consulten duren gemiddeld een uur tot hooguit vijf kwartier. De prijs van een consult bedraagt € 40,-. De consulten worden niet vergoed door de verzekeraar, reden dat de consult-prijs laag is gehouden zodat dit geen belemmering hoeft te vormen voor uw komst. U kunt het bedrag overmaken op het rekeningnummer van praktijk en trainingscentrum wholeness;. IBAN: NL19RABO0102099197 onder vermelding van "consult d.d...". Wanneer u graag van de diensten van praktijk wholeness gebruik zou willen maken maar uw financiële middelen laten dit niet toe, neemt u dan toch even contact op via email.
Aanmelding voor cursussen/ workshops/lezingen of consulten: zie ' contact'.
Praktijk en trainingscentrum Wholeness is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nr. 51492431.