Boek: Een onstuitbaar verlangen. De werking van de ziel in onze relaties.

Vanuit mijn jarenlange ervaring in het geven van relatieconsulten waarbij ik steeds kijk vanuit de vraag van de ziel, en het steeds terugkerende verzoek van cliënten en studenten deze visie eindelijk eens op schrift te stellen, is het boek "Een onstuitbaar verlangen" ontstaan. De titel duidt op het verlangen van de ziel om ons voortdurend tot verdere evolutie te bewegen, een verlangen dat we terugvinden in het onstuitbare verlangen van de mens om zich steeds weer met een ander te willen verbinden, en zo een antwoord te geven op de vraag naar evolutie.

Dit boek laat haar licht schijnen op de bron van dit ultieme verlangen, en op de voortdurend aanwezige maar onzichtbare invloed van de ziel op onze relaties. We ontvangen in onze alledaagse situaties voortdurend aanwijzingen om naar een grotere Eenheid toe te groeien. Het mannelijke en vrouwelijke vormen samen deze Eenheid, maar we voelen deze Eenheid in onze relaties vaak niet. We worstelen heel wat af met onze afstemming op onze partners omdat ons ego voortdurend de overhand heeft op ons zielsverlangen. Daardoor slaan we de plank in onze relaties nogal eens mis. Wanneer we hier naar kijken door de ogen van de ziel groeien echter onze inzichten en groeit ook, ondanks onze moeilijkheden. onze liefde voor de ander.

Het boek is 8 september 2018 op de markt verschenen. U kunt het rechtstreeks bij mij bestellen, ontvangt dan een gesigneerd exemplaar, en hebt het dan binnen twee dagen in huis. De prijs is € 24,95 exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen 3 euro. In mijn praktijk is het boek rechtstreeks verkrijgbaar voor 24,95 euro.
Het boek is ook te bestellen via de reguliere boekhandels, bij bol.com en rechtstreeks bij de uitgeverij; Garant-Uitgevers nv. +31- (0)55 522 06 25 of +32 (0) 3 231 2900
Op verzoek geef ik regelmatig lezingen over mijn boek.