Boek: "Een onstuitbaar verlangen"

"EEN ONSTUITBAAR VERLANGEN"
de werking van de ziel in onze relaties

Waarom gaan we voortdurend relaties aan? Waar komt toch dat onstuitbare verlangen vandaan om ons steeds weer met een ander te willen verbinden?
Dit boek laat haar licht schijnen op de bron van dit verlangen, en op de invloed van de ziel op onze relaties. We ontvangen in onze alledaagse situaties voortdurend aanwijzingen van de ziel om naar de grote eenheid toe te groeien. Het mannelijke en vrouwelijke vormen samen deze Eenheid, maar we voelen deze Eenheid in onze relaties vaak niet. We worstelen heel wat af omdat ons ego de overhand heeft op ons innerlijk verlangen. Daardoor slaan we de plank nogal eens mis. Wanneer we hier naar kijken door de ogen van de ziel groeien onze inzichten en groeit ook onze liefde voor de ander.

Het boek is vanaf 8 september 2018 verkrijgbaar. Je kunt het rechtstreeks bij mij bestellen, en ontvangt dan een gesigneerd exemplaar. De prijs is € 24,95  inclusief verzendkosten.
Momenteel geef ik regelmatig introductielezingen/ voordrachten over mijn boek op verscheidene locaties. Meer weten? Zie 'aanbod' op deze website, onder "Lezingen"