Inzicht in de diepere betekenis van onze relaties


WORKSHOP: Inzicht in de diepere betekenis van onze relaties.

5 Bijeenkomsten

Deze workshop is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in de diepere betekenis van het ontstaan van onze relaties, en waar het aangaan van een relatie ons in onze persoonlijke groei naar toe kan brengen. Voor sommigen is dit een zinvolle korte opfrisworkshop, voor anderen brengt het nieuwe inzichten over het doel van relaties.

Hoewel we vaak niets liever willen dan met elkaar een mooie liefdevolle relatie neerzetten, tuimelen we met z'n allen toch steeds weer in onze valkuilen.
Voordat we het in de gaten hebben doen of zeggen we dingen tegen elkaar die onze relatie geen goed doen. Vaak blijkt het ook moeilijk om bepaalde patronen van reageren los te laten. Toch worden onze relaties aangestuurd door de ziel. Juist in onze relaties kunnen we immers tot persoonlijke groei komen. De ziel stimuleert dan ook graag en voortdurend om in onze relaties tot ontwikkeling te komen. Hoe ze dit doet, en wat dit betekent voor ons reageren naar elkaar als mannen en vrouwen, wordt in deze workshop uitvoerig en met de nodige kwinkslagen uit de doeken gedaan. De vele voorbeelden uit het dagelijks leven geven een goed inzicht in de aansturing van de ziel en wat we er zelf vaak van brouwen. In deze workshop ontvang je veel handreikingen om tot groei te kunnen komen in je relatie, en ook zonder dat je in een relatie zit brengt het je mooie inzichten over het doel ervan.

Waar en wanneer?
In Dilzen- Lanklaar (Be). In de mooie ruimte van praktijk; van kop tot teen, Hoeveweg 151. Een bijeenkomst per maand. Data: 16/2 - 30/3- 20/4- 11/5 - 1/6 van 10.00-12.00 u . Kosten:
30,- per keer.
De workshop is gebaseerd op het boek :"Een onstuitbaar verlangen": De werking van de ziel in onze relaties. Het boek is tijdens de workshop verkrijgbaar, zodat je alles rustig na kunt lezen. (€ 24,95) Interesse in de workshop? Meld je snel aan via 'contact' of bij joanslagers@gmail.com