Spiritualiteit en Bewustzijn

Spiritualiteit en Bewustzijn.

Informatieve groepsbijeenkomsten.

Maandelijkse bijeenkomst op een zondagochtend van 10.00 tot 12.00 u.
Op deze ochtenden worden per bijeenkomst een of twee onderwerpen over spiritualiteit, zingeving en bewustwording uitgebreid belicht. Te denken valt aan onderwerpen als De ziel en haar mechanismen. Wat is de ziel eigenlijk en hoe werkt ze? Hoe laat ze zich zien?
Het lopen van je spirituele'pad'. Is er wel een pad? En zo ja, hoe vind je dat dan?
Mediums, geesten en andere verschijnselen. Zin of onzin?
Het universele pad van mededogen. Hoe bewandel je het pad en is er een grens? Toewijding aan de ziel, devotie, discipline, aandachtsgebieden; waarom en vooral; hoe?
Onthechten; een veel gehoord aandachtspunt voor evolutie. Waarom, en hoe past dat dan in ons dagelijks leven?
Innerlijke houding en spirituele groei. Wat verstaan we daaronder en hoe komt het tot ontwikkeling?
Deelnemers krijgen volop de gelegenheid eventueel zelf onderwerpen aan te dragen waar ze wat meer over zouden willen weten.
Hoofdstukken of alinea's van boeken met belangwekkende informatie over de onderwerpen zullen ook aan bod komen.

De bijeenkomsten vinden plaats in mijn praktijk in Boukoul, Armstrongstraat 7, of in het Heelcentrum, Julianaplein,  Herten ( nabij Roermond), afhankelijk van het aantal deelnemers. Iedereen die ge├»nteresseerd is kan deelnemen.

Kosten deelname; Boukoul; 10,00 euro per bijeenkomst. Indien de bijeenkomsten in het Heelcentrum in Herten doorgaan wordt dit 15 euro per bijeenkomst. Data: 1/10 - 29/10 - 26/11 - 2017 - 28/1 - 25/2 - 25/3 - 29/4 - 27/5/ 2018 Aanmelden: zo spoedig mogelijk bij joanslagers@gmail.com

Liggen deze leslocaties te ver van je woonomgeving, en zou je graag samen met anderen toch deel willen nemen aan een groep als deze? mail me dan even.